Νέα διαφήμιση κατά του iPhone από τη Samsung!

Νέα διαφήμιση κατά του iPhone από τη Samsung!
Ακόμα μία διαφήμιση της Samsung που την “λέει” στο iPhone. 

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε μία διαφήμιση από τη Samsung η … οποία θέλει να πείσει τους χρήστες να πάρουν το νέο Galaxy S II αντί του iPhone 4S .

Φυσικά όμως η εταιρία δεν έμεινε μόνο στο ένα βίντεο κι έτσι κυκλοφόρησε ακόμα ένα στο οποίο πάλι φαίνονται οι φανατικοί χρήστες της εταιρίας που έχουν σχηματίσει τεράστια ουρά περιμένοντας να αγοράσουν το νέο δημιούργημα της Apple ο οποίος δεν διαφέρει και πολύ από τον προκάτοχο του.

Έτσι λοιπόν με το μήνυμα “The Next Big Thing Is Already Here” η εταιρία δηλώνει οτι το νέο Smartphone που κάνει τη διαφορά υπάρχει ήδη στην αγορά και δεν είναι το iPhone 4S αλλά το Galaxy S II το οποίο οι χρήστες δεν χρειάζεται να περιμένουν στις ουρές για να το αποκτήσουν.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC