Το iPhone πρώτο σε «χτυπήματα» αναζήτησης

Το iPhone πρώτο σε «χτυπήματα» αναζήτησης

Οχι ανεξήγητα και σίγουρα δίχως να προκαλεί έκπληξη, το iPhone είναι το πρώτο ηλεκτρονικό προϊόν σε «χτυπήματα» αναζήτησης στο διαδίκτυο … για το 2011, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Yahoo!.

Το εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι ότι βρίσκεται επίσης στην πρώτη θέση του συνολικού χρόνου που ξόδεψαν οι χρήστες της μηχανής αναζήτησης, ξεπερνώντας ακόμα και σημαντικά γεγονότα παγκόσμιας κλίμακας, όπως η βιβλική καταστροφή από τον σεισμό και το τσουνάμι στη Φουκοσίμα της Ιαπωνίας.

Εκτιμάται ότι τη δίψα των χρηστών, για αναζήτηση πληροφοριών που αφορούν το smartphone της Apple, μεγάλωσε η αναμενόμενη για μήνες παρουσίαση του iPhone 4S, αλλά και ο θάνατος του ιδρυτή της εταιρείας από το Κουπερτίνο, Στιβ Τζομπς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC