Το top10 των ταινιών που «κατέβηκαν» περισσότερο το 2011

Το top10 των ταινιών που «κατέβηκαν» περισσότερο το 2011

Το TorrentFreak συνέθεσε μία λίστα των 10 πιο πειρατικών ταινιών του 2011, σύμφωνα με την λήψη δεδομένων από το …

BitTorrent.

Την πρώτη θέση κατέλαβε το “Fast Five”, ενώ ακολουθεί η κωμωδία «Hangover 2». Στην πρώτη δεκάδα επίσης βρίσκεται η βραβευμένη με Όσκαρ ταινία ο “Λόγος του Βασιλιά” αλλά και η τελευταία ταινία με τον Χάρι Πότερ.

Η ιστοσελίδα τονίζει ότι η # 1 πειρατική ταινία του έτους δεν ήταν τόσο δημοφιλής όσο η περσινή # 1, Avatar, η οποία «κατέβηκε»πάνω από 16 εκατομμύρια φορές.

Οι αριθμοί δείχνουν επίσης μία καθοδική τάση σε όλο το top 10.

Ίσως οι χρήστες ίντερνετ να προσανατολίζονται κατά της… διαδικτυακής πειρατείας, όμως το πιο πιθανό είναι ότι πλέον με το online streaming να είναι ιδιαίτερα προσιτό από οικονομική άποψη και πολλοί προτιμούν να απολαύσουν νόμιμα, με σίγουρη ποιότητα ταινίες και γενικότερα οπτικοακουστικό υλικό. Εξάλλου, η εμφάνιση των δημοφιλέστατων ταμπλετών και smartphones, που επίσης προμοτάρουν και το online streaming σίγουρα διαδραμάτισε και αυτή σημαντικό ρόλο στην κάμψη της πειρατείας.

Παρακάτω, το top 10 των πιο πειρατικών ταινιών για το 2011:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC