Έφυγε από τη ζωή η νεαρότερη Microsoft Certified Professional

Έφυγε από τη ζωή η νεαρότερη Microsoft Certified Professional
Η Arfa Karim από το Πακιστάν άφησε την τελευταία της πνοή, έπειτα από νοσηλεία 26 ημερών. Η μόλις 16 ετών Arfa ήταν η νεαρότερη Microsoft Certified Professional, έχοντας κερδίσει τον τίτλο αυτό στην εξωπραγματική ηλικία των 9 ετών.

 

Η μικρή εισήχθη σε νοσοκομείο της χώρας με καρδιακή προσβολή, έπειτα από επιληπτική κρίση. Έκτοτε, ήταν σε κώμα με τους γιατρούς να έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά. Η περίπτωσή της απασχόλησε τον Bill Gates, ο οποίος την είχε γνωρίσει προσωπικά. Ο Gates προσφέρθηκε να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας και έδωσε εντολή σε ομάδα Αμερικανών γιατρών να συνεργαστούν με τους Πακιστανούς συναδέλφους τους μέσω video conference. Οι δύο ομάδες συζητούσαν για τη διαδικασία διακομιδής της σε αμερικανικό νοσοκομείο, δυστυχώς όμως η Arfa εξέπνευσε.Η μικρή είχε καταπλήξει τους πάντες με τις γνώσεις της και τη βαθιά κατανόηση τεχνολογικών εννοιών που αποτελούν άλυτο γρίφο για τους περισσότερους ανθρώπους. Είναι βέβαιο ότι θα είχε μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της τεχνολογίας, όμως δε θα δούμε ποτέ το ταλέντο της να ξεδιπλώνεται.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC