Υπηρεσίες 3ης γενιάς στην Αλβανία

Υπηρεσίες 3ης γενιάς στην Αλβανία

Την εμπορική διάθεση υπηρεσιών 3ης γενιάς ξεκίνησε η θυγατρική …

της Cosmote στην Αλβανία, τρεiς μόλις μήνες μετά την απόκτηση της άδειας.

Οι υπηρεσίες 3G της AMC είναι, προσφέροντας σε όλους τους πελάτες της εταιρείας, συμβολαίου και καρτοκινητής, τις υψηλότερες ταχύτητες mobile Internet στην αγορά, που φθάνουν τα 42 mbps.

To δίκτυο HSPA+ της εταιρείας σήμερα παρέχει 70% γεωγραφική και άνω του 90% πληθυσμιακή κάλυψη, με την AMC να ξεπερνά κατά πολύ το ποσοστό κάλυψης που είχε τεθεί ως στόχος βάσει των όρων της σχετικής άδειας.

Οι προηγμένες υπηρεσίες 3ης γενιάς της AMC προσφέρονται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, ενώ η εταιρεία σύντομα θα εμπλουτίσει το 3G χαρτοφυλάκιό της με νέα προϊόντα και προσφορές.

Υπενθυμίζεται ότι η AMC αναδείχθηκε νικητής του διαγωνισμού για τη δεύτερη άδεια 3ης γενιάς στην Αλβανία τον περασμένο Οκτώβριο προσφέροντας 15,1 εκατ. ευρώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC