Πώς να κάνετε τα gadgets σας αδιάβροχα

Πώς να κάνετε τα gadgets σας αδιάβροχα

Πώς θα σας φαινόταν …

να μπορούσατε να ρίξετε το smartphone σας στο νερό χωρίς να φοβάστε μην καταστραφεί; Το να κάνετε καταδύσεις μαζί με ένα iPhone ή iPad;; Αν σας ακούγεται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας, σας πληροφορούμε ότι κάνετε λάθος. Η τεχνολογία βρίσκεται ήδη εδώ και σε λίγο καιρό πιθανότατα θα βρίσκεται στις συσκευές μας.

Πρόκειται για ένα φιλμ μεγέθους από νανοϋλικά που εμποδίζει το νερό να εισχωρήσει στα κυκλώματα των συσκευών, χωρίς όμως να εμποδίζει άλλες λειτουργίες της, όπως η λήψη του ήχου από το μικρόφωνο, η πίεση πλήκτρων κ.ά.

Το προϊόν πάντως ακόμη δεν είναι διαθέσιμο στην αγορά. Αρκετές εταιρείες ηλεκτρονικών όμως έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον γι’ αυτό οπότε ίσως να το δούμε σύντομα τόσο σε smartphones όσο και σε tablets.

1 Comment

  1. kai omws http://www.liquipel.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC