Πώς να υπογράφετε αρχεία στο iPhone και Android

Πώς να υπογράφετε αρχεία στο iPhone και Android

Μια νέα δωρεάν εφαρμογή παροχής ψηφιακών εγγράφων, ονόματι SignNow, κυκλοφόρησε πρόσφατα για τις iOS και Android συσκευές. Μπορείτε να …

εισάγετε έγγραφα Word, PDF και φωτογραφίες και η εφαρμογή σας επιτρέπει να τα υπογράφετε.

1. Κατεβάστε την εφαρμογή SignNow στην Ios/Android συσκευή σας.

2. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε πάνω στο κενό έγγραφο για να ανοίξετε ένα αρχείο.

3. Μπορείτε να ανοίξετε είτε ένα αρχείο από email, είτε ένα αρχείο που έχετε αποθηκεύσει στη συσκευή σας ή να τραβήξετε φωτογραφία ένα έγγραφο. Επιπλέον, μπορείτε να ανοίξετε ένα επισυναπτόμενο αρχείο σε email, απευθείας από την εφαρμογή.

4. Αφού έχετε ανοίξει ένα αρχείο στην εφαρμογή, επιλέξτε σε ποιο σημείο θέλετε να υπογράψετε. Μπορείτε να κάνετε ζουμ στο έγγραφο για καλύτερα αποτελέσματα. Αφού έχετε επιλέξει το επιθυμητό σημείο, πατήστε το κουμπί Signature.

5. Υπογράψτε το όνομά σας στο τμήμα «Draw Signature» και πατήστε ΟΚ.

6. Πάνω στο έγγραφο, επιλέξτε το σημείο που θέλετε να τοποθετηθεί η υπογραφή σας, την οποία μπορείτε να προσαρμόσετε, καθώς και να την μεγεθύνετε ή σμικρύνετε για ακριβή αποτελέσματα. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία, πατήστε ΟΚ και μετά Done.

7. Στο σημείο αυτό, μπορείτε είτε να αποθηκεύσετε το έγγραφο στη συσκευή σας ή να το στείλετε σε email.

Τόσο απλά και γρήγορα μπορείτε να υπογράφετε σημαντικά έγγραφα, αποδεσμευμένοι τα δεσμά του εκτυπωτή και του σαρωτή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC