Καθυστερεί η κυκλοφορία του iPad λόγω μεγάλης ζήτησης;

Καθυστερεί η κυκλοφορία του iPad λόγω μεγάλης ζήτησης;
Πέρα από κάθε προσδοκία φαίνεται να είναι ο αριθμός των χρηστών που ανυπομονούν να πάρουν στα χέρια τους το νέο … βελτιωμένο iPad.

 

Η Apple πριν από λίγες μέρες παρουσίασε τη νέα έκδοση του δημοφιλούς tablet της και ανακοίνωσε οτι θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 16 Μαρτίου.
Όπως δείχνουν όμως όλα μάλλον το νέο iPad θα καθυστερήσει αφού οι προ-παραγγελίες που έγιναν σε ΗΠΑ και Μ. Βρετανία ενημερώνουν τους χρήστες πως θα φτάσει σε 2- 3 εβδομάδες.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρίας η ζήτηση του νέου tablet της Apple έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία αναγκάζοντας την Apple να αλλάξει την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Για την ώρα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ενημέρωση για το αν αλλάζει η ημερομηνία του νέου iPad στην Ελλάδα αλλά το πιο πιθανό είναι να αλλάξει…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC