Τεχνικά προβλήματα αντιμετώπισε το Facebook

Τεχνικά προβλήματα αντιμετώπισε το Facebook

Η πιο ευρεία βλάβη μέχρι στιγμής σημειώθηκε χθες το πρωί στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, το οποίο έχει περίπου …

850 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα χιλιάδες χρήστες σε πολλές χώρες, κυρίως ευρωπαϊκές, να μην μπορούν να εισέλθουν στον ιστότοπο για περίπου δύο ώρες.

«Σήμερα αντιμετωπίσαμε τεχνικές δυσκολίες με αποτέλεσμα ο ιστότοπος να μην είναι προσβάσιμος για αρκετούς χρήστες στην Ευρώπη», ανακοίνωσε το Facebook. «Το θέμα έχει λυθεί και πλέον όλοι θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στο Facebook. Ζητάμε συγγνώμη», συνέχισε η ανακοίνωση.

Η βλάβη επηρέασε και την εφαρμογή του Facebook για ταμπλέτες και κινητά τηλέφωνα, ενώ πολλοί χρήστες του ιστότοπου στράφηκαν στο αντίπαλο δίκτυο Twitter για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους.

Το Facebook έχει 845 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο, οι μισοί από τους οποίους συνδέονται στον ιστότοπο τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Αν το Facebook ήταν χώρα θα ήταν η τρίτη πιο πολυπληθής στον κόσμο μετά την Κίνα και την Ινδία.

Περισσότεροι από τους μισούς χρήστες του διαδικτύου (54%) χρησιμοποιούν το Facebook και ένα στα επτά λεπτά που περνούν στο διαδίκτυο είναι αφιερωμένο στον ιστότοπο αυτό, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας ComScore, που δημοσιοποιήθηκαν τον Οκτώβριο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC