Το Pinterest επανασχεδιάζει τα προφίλ

Το Pinterest επανασχεδιάζει τα προφίλ
Σε ανανέωση της εμφάνισης και του interface του προχωρά το Pinterest. Όπως σχολιάζει ο CEO και συνιδρυτής της πλατφόρμας …

Ben Silbermann στόχος του επανασχεδιασμού είναι να γίνουν τα προφίλ πιο όμορφα και «διαφορετικά από αυτά που έχουμε στο Facebook».

Ο Silbermann, εξήγησε μάλιστα ότι εφεξής θα δωθεί βάρος σε χαρακτηριστικά που θα επιτρέπουν την ανακάλυψη ενδιαφέροντος περιεχομένου από τους χρήστες. Ζητούμενο είναι να «σκοντάφτει» ο χρήστης της υπηρεσίας πάνω σε άτομα με τα οποία έχει κοινά ενδιαφέροντα.

Επίσης, ενημέρωσε ότι οι developers της πλατφόρμας εργάζονται σε ένα project το οποίο όταν ολοκληρωθεί θα επιτρέπει στο χρήστη ώστε να συμπεριλάβει και βίντεο στο προφίλ του. Σύντομα δηλαδή θα μπορούμε να κάνουν pin και από το Vimeo, το Hulu και το Netflix.

Παράλληλα όμως αναπτύσσεται και μια εφαρμογή για το iPad, καθώς επίσης και ένα δημόσιο API, που αν αναλογιστούμε τη φύση της υπηρεσίας θα λέγαμε ότι είναι απαραίτητο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC