Υψηλόβαθμο στέλεχος των Lulzsec συνεργάζεται με το FBI!

Υψηλόβαθμο στέλεχος των Lulzsec συνεργάζεται με το FBI!
Το FBI ετοιμάζεται για συλλήψεις υψηλόβαθμων μελών των Anonymous. 

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, υψηλόβαθμο στέλεχος των LulzSec της ομάδας χάκερ που … έγινε γνωστή από τις επιθέσεις που έκανε στo δίκτυo της Sony και από το καλοκαίρι έχει σταματήσει την ενεργό δράση της, συνεργάζεται με το FBI από πέρυσι τον Ιούνιο!

Πληροφορίες από μέσα από το FBI, θέλουν τον Hector Xavier Monsegur γνωστό με το παρατσούκλι “Sabu” να έχει βοηθήσει στη σύλληψη 5 υψηλόβαθμων μελών των LulzSec.

Ο Monsegur συνελήφθη τον Ιούνιο του 2011 και κρίθηκε ένοχος για 12 διαδικτυακές επιθέσεις, χωρίς όμως να διαρρεύσει κάτι στα ΜΜΕ για να μπορέσει να συνεργαστεί με το FBI για την εξάρθρωση της οργάνωσης.

Τα στελέχη του αναγνωρίστηκαν ως επικεφαλείς της οργάνωσης των LulzSec κι έχουν συλληφθεί ή κατηγορούνται είναι οι:
Ryan Ackroyd (aka “Kayla) – Λονδίνο
Jake Davis (aka “Topiary”) – Λονδίνο
Darren Martyn (aka “pwnsauce”) – Ιρλανδία
Donncha O’ Cearrbhail (aka “palladium”) – Ιρλανδία
Jeremy Hammond (aka “Anarchaos”) – Σικάγο
Ο τελευταίος εκ των οποίων κατηγορείται οτι είναι μέλος των Anonymous,  και οτι έχει συνεργαστεί με το Wikileaks για τη δημοσίευση εκατομμυρίων emails και εμπιστευτικών πληροφοριών καθώς και διάφορες άλλες διαδικτυακές επιθέσεις.
Τέλος το FBI μετά από αυτές τις ανακοινώσεις αφήνει να εννοηθεί ότι βρίσκεται πολύ κοντά στα υψηλόβαθμα στελέχη των Anonymous ενώ από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του των συλληφθέντων ή του “Sabu”, δεν έχουν σχολιάσει τίποτα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC