Στο 27% η ανάπτυξη του Google+ τον Μάρτιο

Στο 27% η ανάπτυξη του Google+ τον Μάρτιο
 

Όσοι έχουν ως αντικείμενο τα social media αναφέρουν συχνά ότι το Google+, το κοινωνικό δίκτυο της Google δηλαδή, είναι μια χαμένη υπόθεση καθώς έχει ελάχιστους επισκέπτες. Στην πραγματικότητα όμως η πλατφόρμα όλο και αναπτύσσεται προσθέτοντας πολλές νέες υπηρεσίες και δυνατότητες και αποκτώντας φυσικά νέα μέλη.

Σύμφωνα με έρευνα λοιπόν της Experian Hitwise, το Google+ είχε 61 εκατομμύρια επισκέψεις για το μήνα Μάρτιο. Αριθμός που μεταφράζεται σε αύξηση της τάξεως του 27% σε σχέση με τον Φεβρουάριο.

Αν και η αύξηση είναι οπωσδήποτε ευχάριστη για τους υπεύθυνους της Google, στην πραγματικότητα δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία. Το Google+ έχει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα απ’ ό,τι το Facebook και η χρήση των δυνατοτήτων που προσφέρει συνήθως γίνεται μέσα από άλλες υπηρεσίες της Google όπως το YouTube για παράδειγμα.

Συνεπώς καθημερινά το χρησιμοποιούν πολλά εκατομμύρια χρήστες έστω και αν δεν το επισκέπτονται κατευθείαν.

https://i2.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_1119.jpeg?w=1110

Περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις στο

2 Comments

  1. Το google+ με τις νέες υπηρεσίες (hangouts κλπ) & τη δυνατότητα για προσθήκη απεριόριστων επαφών, με σταθερούς ρυθμούς αυξάνει τη δημοτικότητα του την ώρα που τo fb δυσχαιρένει την αληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών, με τα αλλεπάλληλα banαρίσματα σε όσους προσπαθούν να διευρύνουν τον κύκλο τους. Για μένα είναι θέμα χρόνου το G+ να έρθει τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα με το fb.

  2. symfono

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC