Νέες μειωμένες τιμές για κλήσεις από σταθερά προς κινητά

Νέες μειωμένες τιμές  για κλήσεις από σταθερά προς κινητά
 
Μειώσεις έως και 15,5% απολαμβάνουν οι πελάτες του ΟΤΕ, με τις νέες χαμηλότερες τιμές ονομαστικού τιμοκαταλόγου για κλήσεις από σταθερά ΟΤΕ προς όλα τα εθνικά κινητά.

Συγκεκριμένα, από 1/8/2012, οι κλήσεις από σταθερά τηλέφωνα ΟΤΕ προς κινητά όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, θα χρεώνονται 0,0903 ευρώ (αντί για 0,1069 ευρώ) ανά λεπτό, με βήμα χρέωσης το δευτερόλεπτο.

Ο ονομαστικός τιμοκατάλογος του ΟΤΕ για κλήσεις από τηλέφωνα του δικτύου του σε όλα τα εθνικά κινητά, παραμένει σταθερά ο φθηνότερος στην αγορά.

3 Comments

  1. Αλήθεια ε; Τι μας λέτε; Ξύπνησαν και το κάνουν θέμα; Αλλά βέβαια. Φάγατε σφαλιάρες από HOL, CYTA, FORTHNET κλπ. και τώρα ανακαλύψατε τον τροχό. Χάσατε εκατοντάδες χιλιάδες συδρομητών και βάλατε μυαλό ε; Ο πανάκριβος ΟΤΕ, είχε μόνιμα τη δικαιολογία οτι είναι ντεμέκ ο καλύτερος πάροχος. Τι έγινε τώρα;.

  2. Ας όψεται η ρυθμιστική αρχή. Δηλ. η ΕΕΤΤ. Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που τολμούσε ο ΟΤΕ να κάνει μια μείωση στα τιμολόγια, επενέβαινε η ΕΕΤΤ και του έριχνε ένα γερό πρόστιμο, (κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες €), για αθέμιτο ανταγωνισμό, ως έχοντα την κυρίαρχη θέση στις τηλεπικοινωνίες. Είναι άλλωστε γνωστές οι δηλώσεις και οι προσφυγές της διοίκησης του ΟΤΕ για μεροληπτική τακτική της ΕΕΤΤ, η οποία ανάγκαζε τον ΟΤΕ να κρατά υψηλές τιμές και να χάνει πελάτες, προς όφελος των ιδιωτών παρόχων.

  3. πάντα με καλή διάθεση…
    Με 9,90 Ευρώ το μήνα που ήταν η προσφορά (για το πρώτο κιόλας εξάμηνο, άκουσον άκουσον), ήταν όντως για πρόστιμα.Να ξυπνήσει ο ΟΤΕ, είναι δημόσια επιχείρηση. Κανονικά ο καταναλωτής πρέπει να αγοράσει ένα πακέτο τηλεπικοινωνιών και να πάρει ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ μια προσφορά ως δώρο. Όταν οι "φωστήρες" του ΟΤΕ κάνουν την υπέρτστη μ@λ@κια να δίνουν πακέτο παρόμοιο με των υπολοπιών(ιδιωτλων) αλλά με το 1/4 της τιμής περίπου, τότε ο ΟΤΕ έπρεπε να αρχίσει να ξηλώνει όλους όσους έβαλαν υπογραφες και το ενέκρναν. ΔΕΝ δικαιολογώ τον ΟΤΕ, είναι άλλη μια απόδειξη, οτι δεν ξέρουν τι τους γίνεται, που είναι η νομική τους υπρεσία, ποιός διάβασε νόμους, κανείς!!! τόσα χρόνια μας λήστευε, φύγαμε, πανικοβλήθηκαν. Ας πρόσεχαν

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC