Ανανεώθηκε η εμφάνιση των Google Maps

Ανανεώθηκε η εμφάνιση των Google Maps
 
Με ανάρτηση του στο blog των Google Maps, ο Karl Johann Schmidt, μηχανικός λογισμικού της Google ανακοίνωσε την ανανέωση των χαρτών της υπηρεσίας όσον αφορά στην εμφάνισή τους.

Η ανανεωμένη έκδοση επιτρέπει στους χρήστες να έχουν μια καλύτερη άποψη της φυσικής γεωγραφίας κάθε τόπου, χρησιμοποιώντας διαβαθμίσεις των χρωμάτων για να αποδώσει διαφορετικούς τύπους εδάφους και βλάστησης.

«Τα εμπλουτισμένα δεδομένα σάς επιτρέπουν να διακρίνετε εύκολα και γρήγορα μεγάλα δάση, ερήμους και βουνά σε όλον τον κόσμο, πού αρχίζουν και πού τελειώνουν» γράφει ο Schmidt.

«Αποδίδει ακόμα καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο οι φυσικοί σχηματισμοί επηρεάζουν την τοποθεσία και τη μορφή τεχνητών κατασκευών, όπως πόλεις, φράγματα και γέφυρες».

https://i1.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_1152.jpeg?w=1110

Σκοπός της εταιρείας, σύμφωνα με το Schmidt είναι να αναπτύξουν περαιτέρω τους Google Maps, ως την πιο πλήρη υπηρεσία παγκόσμιας χαρτογράφησης.

Ο μηχανικός δημοσίευσε ακόμα κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν με ποιο τρόπο η νέα εμφάνιση των χαρτών βελτιώνουν τη γραφική απόδοση του περιβάλλοντος και του εδάφους.

Ένα ακόμα νέο χαρακτηριστικό των Google Maps είναι η χρήση ετικετών για την επισήμανση φυσικών μνημείων και σχηματισμών σε όλον τον πλανήτη.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_12100.png?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_1318.png?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_1410.png?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC