Απομακρυσμένη διαχείριση, εύκολα μέσω Chrome

Απομακρυσμένη διαχείριση, εύκολα μέσω Chrome

H Google ανακοίνωσε τη διάθεση του Chrome Remote Desktop, μιας εφαρμογής που εκτελείται στον browser της εταιρείας, που επιτρέπει την απομακρυσμένη διαχείριση ενός υπολογιστή από έναν άλλο, μέσω Internet.

 

Η τελική έκδοση του Chrome Remote Desktop, που βρισκόταν εδώ και αρκετούς μήνες σε beta μορφή, έχει επιπλέον μερικά χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα αντιγραφής αρχείων από το ένα PC στο άλλο και το streaming μουσικής μεταξύ των υπολογιστών.

 

Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος νεοτερισμός όσον αφορά στη λειτουργικότητα της εφαρμογής, αφού ανάλογα προγράμματα υπάρχουν διαθέσιμα εδώ και χρόνια. Εν προκείμενω, το σημαντικό της υπόθεσης είναι η ευχρηστία, αφού η λειτουργία αυτή ενσωματώνεται πλέον στον browser, με την εγκατάσταση απλώς ενός extension και δε χρειάζεται ξεχωριστό πρόγραμμα.

 

Το Chrome Remote Desktop λειτουργεί σε Windows, Mac και Linux και μπορείτε να το βρείτε εδώ Chrome Web Store.

 

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC