Δεν εγκαταλείπει την παραγωγή hardware η Microsoft

Δεν εγκαταλείπει την παραγωγή hardware η Microsoft
 
Όταν η Microsoft αποκάλυψε τα σχέδια της να εισέλθει στο χώρο των tablets, οι πρώτοι που εξέφρασαν τις ανησυχίες τους, έστω και ήπια, ήταν εταιρείες που συνεργαζόντουσαν για χρόνια μαζί της, όπως η Acer, η HP και Lenovo.

Αυτές ξαφνικά βρέθηκαν από συνεργάτες, ανταγωνιστές και ενώ η Lenovo αρκέστηκε να δηλώσει πως θεωρεί τη Microsoft «απλά έναν ακόμα ανταγωνιστή», η Acer έφτασε στο σημείο προειδοποιήσει την εταιρεία να «σκεφτεί καλά» τα σχέδια της για το Surface.

Κρίνοντας όμως από δηλώσεις του Steve Ballmer στο BBC News, αυτές οι ανησυχίες δεν πρόκειται να αποτρέψουν τη Microsoft από το να συνεχίσει να κατασκευάζει hardware. Το αντίθετο μάλιστα.

Ο Ballmer δήλωσε πως σαφέστατα θα πρέπει να περιμένουμε νέα προϊόντα στο μέλλον. «Προφανώς θα το κάνουμε» είπε. «Όπου δούμε σημαντικές ευκαιρίες για να ορίσουμε νέα πρότυπα, ναι, θα το κάνουμε».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft δεν αποκάλυψε άλλες λεπτομέρειες αλλά το σίγουρο είναι πως δεν αναφερόταν στην κατασκευή απλών περιφερειακών. «Θα κάνουμε ό,τι απαιτείται τόσο στον τομέα του hardware όσο και του λογισμικού προκειμένου να ωθήσουμε το όραμα μας».

Το πώς η εταιρεία σκοπεύει να το κάνει αυτό, παραμένει άγνωστο. Ήδη πάντως έχουν ξεκινήσει οι πρώτες φήμες για ένα Surface Smartphone, μια συσκευή με Windows Phone που σκοπεύει στο μέλλον να κατασκευάσει η Microsoft.

Από εκεί και έπειτα δεν θα ήταν καθόλου παράξενο αν τους επόμενους μήνες δούμε ένα ακόμα προϊόν της εταιρείας σαν το Surface, όπως για παράδειγμα ένα All-in-One προσωπικό υπολογιστή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC