Ένας… Δράκος στο Android ανταγωνίζεται τη Siri!

Ένας… Δράκος στο Android ανταγωνίζεται τη Siri!

Η Nuance Communications κατασκευάζει τις εφαρμογές αναγνώρισης φωνής Dragon, για desktop και mobile πλατφόρμες και διέθεσε την πρώτη δωρεάν έκδοση για Android σε beta μορφή.

 

Η Nuance Communications δημιούργησε το Dragon Go! mobile assistant που βοηθά το χρήστη να στείλει μηνύματα, να κάνει κλήσεις και να σημειώσει συναντήσεις, ενώ συνεργάζεται ήδη με πάνω από 200 content providers στις ΗΠΑ.

 

Το Android app δημιουργήθηκε στα πρότυπα της εφαρμογής της εταιρείας Dragon Go! για iOS, η οποία προσφέρει παρόμοιες δυνατότητες με την εφαρμογή Siri της Apple που υπάρχει στα iPhone 4S και 5.

 

Το Dragon Mobile Assistant διατίθεται στο Google Play για την αγγλική γλώσσα και τρέχει σε συσκευές με Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) και νεότερες εκδόσεις.

 

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC