Η Panda πιστοποίησε τη συμβατότητα των προϊόντων της με τα Windows 8

Η Panda πιστοποίησε τη συμβατότητα των προϊόντων της με τα Windows 8

Η Panda Security, ανακοίνωσε ότι οι οικιακές και οι εταιρικές λύσεις της είναι πλήρως συμβατές με τα Windows 8, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες τους μπορούν να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες των προϊόντων της εταιρείας από την αρχή.

 

“Για εμάς, είναι εξαιρετικά σημαντικό να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των χρηστών”, εξήγησε ο Pedro Bustamante, Senior Research Advisor της Panda Security. “Τα προϊόντα μας έχουν κατασκευαστεί να λειτουργούν σε περιβάλλον Windows 8, έτσι αν κάποιος από τους πελάτες μας αποφασίσει να αναβαθμιστεί στο νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, μπορεί να μείνει ήσυχος ότι θα απολαμβάνει τη μέγιστη προστασία από την πρώτη κιόλας ημέρα”.

 

Οι οικιακές λύσεις 2013 της Panda Security: Panda Antivirus Pro 2013, Panda Internet Security 2013 και Panda Global Protection 2013, είναι πλήρως συμβατές με τα Windows 8. Επιπλέον, περιλαμβάνουν ένα νέο, πιο μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον εργασίας σε συμφωνία με το “Metro” του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

 

Ομοίως, το δωρεάν πρόγραμμα antivirus που βασίζεται στο cloud, Panda Cloud Antivirus, είναι επίσης συμβατό με τα Windows 8.

 

Τα προϊόντα της Panda Security έχουν λάβει πιστοποίηση συμβατότητας με τα Windows 8 από τα ανεξάρτητα εργαστήρια δοκιμών AV-Comparatives.org και AV-Test.org σε πρόσφατα reports.

 

Τέλος, οι εταιρικές λύσεις της Panda Security που βασίζονται στο cloud επίσης υποστηρίζουν τα Windows 8. Το Panda Cloud Office Protection (Standard και Advanced εκδόσεις) αλλά και το Panda Cloud Systems Management βελτιστοποιήθηκαν για τη νέα γενιά λειτουργικού συστήματος.

 

 

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC