Και το Grand Canyon στους Google Maps

Και το Grand Canyon στους Google Maps

Τα… βουνά και τα λαγκάδια πήρε η ομάδα χαρτογράφησης της Goggle. Στόχος αυτή τη φορά ήταν να αναρριχηθούν και να καταρριχηθούν σε μια από τις μαγευτικότερες γωνιές του πλανήτη, στο Grand Canyon.

Η Google συνεχίζει να εμπλουτίζει τους χάρτες της με εντυπωσικές τοποθεσίες του πλανήτη, που βρίσκονται επάνω σε αυτόν, αλλά ακόμη και… από τα βάθη των ωκεανών.

 

“Συγκεντρώνουμε εικόνες από ένα μέρος που δεν έχει ποτέ διανύσει ούτε αυτοκίνητο, ούτε καν snowmobile”, έγραψε στο blog της εταιρείας, ο Ryan Falor, product manager του Google Street View.

 

Οι χαρτογράφοι εξερευνητές χρησιμοποιούν το Trekker, ένα σακίδιο πλάτης στο οποίο υπάρχει ενσωματωμένο ένα σύστημα βιντεοσκόπησης που αποθηκεύει πανοραμικές εικόνες του μαγευτικού τοπίου. Το Trekker ελέγχεται από ένα τηλέφωνο Android και φωτογραφίζει αυτόματα, όσο ο χαρτογράφος περπατά στα δύσβατα μονοπάτια.

 

Οι νέες εικόνες σύντομα θα ανέβουν στoυς Google Maps, προσφέροντας σε όλο τον κόσμο την εμπειρία του μαγευτικού φαραγγιού.

 

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC