Καθυστερεί η κυκλοφορία του iTunes 11

Καθυστερεί η κυκλοφορία του iTunes 11
 
Η ανανεωμένη έκδοση του λογισμικού iTunes της Apple είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο και η κυκλοφορία του είχε αρχικά οριστεί μέσα στον Οκτώβριο, η εταιρεία όμως αποφάσισε να καθυστερήσει την διάθεση του «για λίγο ακόμα χρόνο για να το κάνει σωστά» όπως είπε σε ανακοίνωση της.

«Ανυπομονούμε να κυκλοφορήσουμε αυτήν την νέα έκδοση του iTunes με το δραματικά απλούστερο και «καθαρότερο» περιβάλλον και την ενοποίηση με το iCloud πριν το τέλος Νοεμβρίου» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Apple, Tim Neumayr.

Σύμφωνα με τις υποσχέσεις της εταιρείας, το iTunes 11 θα προσφέρει ένα ανασχεδιασμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής με έμφαση στην εικονική περιήγηση και ένα ανακαινισμένο ηλεκτρονικό κατάστημα μουσικής ώστε να συμβαδίζει με τον σχεδιασμό του στα νέα iPhone και iPad.

Θα προσφέρει ακόμα μια συλλογή χαρακτηριστικών iCloud ώστε οι χρήστες να μπορούν να έχουν πρόσβαση στη μουσική τους από οποιαδήποτε συσκευή τους, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν οι ίδιοι sync τα αρχεία τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC