Μικρό το ενδιαφέρον και η γνώση του κοινού για τα Windows 8

Μικρό το ενδιαφέρον και η γνώση του κοινού για τα Windows 8

Τα Windows 8 είναι πλέον διαθέσιμα στην αγορά και είναι ένα τεράστιο στοίχημα για τη Microsoft η οποία δεν το έχει κρύψει. Πόσο ενήμεροι όμως είναι οι καταναλωτές για το νέο λειτουργικό και ποια η γνώμη τους για αυτό;

 

 

Σε μία νέα έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ από το Associated Press και τη GfK, ρωτήθηκαν 1.200 ενήλικες για τα Windows 8 και το 52% αυτών δήλωσε άγνοια για την ύπαρξή τους.

 

Το 61% όσων γνώριζαν το λειτουργικό, δεν ενδιαφέρονταν να αγοράσουν νέο υπολογιστή με αυτό, ενώ μόνο το 35% δήλωσαν πως πιστεύουν ότι τα Windows 8 έρχονται για να βελτιώσουν τα απερχόμενα Windows 7.

 

Σχετικά με τα tablets, το 69% όσων απάντησαν, δήλωσαν πως δεν ενδιαφέρονται για το Microsoft Surface.

 

Μετά από αυτά τα αποτελέσματα, στη Microsoft πιθανώς να αναθεωρήσουν τα επικοινωνιακά τους πλάνα, ειδικά στην αγορά των ΗΠΑ που είναι μάλλον και η σημαντικότερη για την εταιρεία.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC