Νέες διαφημίσεις του Galaxy S3 από τη Samsung

Νέες διαφημίσεις του Galaxy S3 από τη Samsung
 

https://i2.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_9124.jpeg?w=1110

Τρεις νέες διαφημίσεις δημοσίευσε η Samsung USA στο λογαριασμό της στο YouTube. Αυτή τη φορά η κορεάτικη εταιρεία δεν επιτίθεται τόσο άμεσα στην Apple, τον κύριο ανταγωνιστή της στην αμερικάνικη αγορά, αλλά προτιμά να αναδείξει κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά της συσκευής της.

Στο πρώτο βίντεο η Samsung διαφημίζει με αρκετά πρωτότυπο τρόπο τη δυνατότητα αποστολής αρχείων μέσω της τεχνολογίας NFC.

Ενώ ο πατέρας φεύγει για επαγγελματικό ταξίδι, τα παιδιά του αλλά και οι γυναίκα του, τού στέλνουν στο κινητό βίντεο που έφτιαξαν, χωρίς να αντιμετωπίζουν τις χρονοβόρες αναμονές που απαιτούνται για την αποστολή αρχείων μέσω Bluetooth.

Το βίντεο της γυναίκας του μάλιστα αφήνει αρκετά υπονοούμενα για το περιεχόμενο του…

Το δεύτερο διαφημιστικό επικεντρώνεται στο S-Hub και στη δυνατότητα των χρηστών να ακούσουν τη μουσική συλλογή τους από όπου θέλουν μέσω streaming.

Ο απροετοίμαστος πρωταγωνιστής τα κάνει «μαντάρα» στο ραντεβού του, επιλέγοντας το λάθος κομμάτι στο στερεοφωνικό του.

Ευτυχώς η κοπέλα του αναλαμβάνει να σώσει την κατάσταση στέλνοντας του μια πιο ρομαντική playlist μέσω S-Beam.

Στο τρίτο βίντεο βλέπουμε δυο παίκτες να παίζουν το ίδιο παιχνίδι δίπλα-δίπλα, ο ένας στο iPhone και ο άλλος στο GS3.

Η διαφήμιση προβάλλει κυρίως το μέγεθος της οθόνης του κινητού της Samsung, με τον κάτοχο του iPhone να παραπονιέται συνεχώς, λέγοντας πως «δεν μπορώ να δω» και «πώς να κερδίσω, έχεις μεγαλύτερη οθόνη», με μια παρευρισκόμενη να του απαντάει κατάλληλα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC