Πρώτη στην αγορά κινητών η Samsung

Πρώτη στην αγορά κινητών η Samsung
 
Την κορυφή στις πωλήσεις κινητών τηλεφώνων συνεχίζει να διατηρεί η Samsung για τρίτο κατά σειρά τρίμηνο. Το ποσοστό της κορεατικής εταιρείας στην αγορά της κινητής, αγγίζει το 23,7%, σύμφωνα με έρευνα της IDC.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Nokia με το 18,7% της αγοράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η φιλανδική εταιρεία διατηρούσε τα πρωτεία μέχρι φέτος.

Πίσω από τη Nokia βρίσκεται η Apple με ποσοστό της τάξης του 6,1% , ενώ ακολουθεί η LG με μόλις 3,1%.

Σε απόλυτους αριθμούς, η Samsung πούλησε 105,4 εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα το τρίτο τρίμηνο του έτους, ενώ η Nokia82,9 εκατ.

Μιλώντας αποκλειστικά για τα smartphones, και πάλι η Samsung βρίσκεται στην κορυφή αφού χάρη κυρίως στο δημοφιλές Galaxy 3, κατέχει ποσοστό 31,3% τη στιγμή που η Apple έρχεται δεύτερη με 15%.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC