Πρωτοποριακή πλατφόρμα word-of-mouth

Πρωτοποριακή πλατφόρμα word-of-mouth
 

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_9118.jpeg?w=1110

Η Advocate/Burson-Marsteller λάνσαρε μια νέα, πρωτοποριακή πλατφόρμα word-of-mouth για όσους αγαπούν τα brands, θέλουν να δοκιμάζουν νέα προϊόντα και να διαμορφώνουν τις τάσεις.

Η πλατφόρμα Ambassadors.com (www.wom-ambassadors.com/GREECE) είναι μια διαδικτυακή κοινότητα ανθρώπων που έχουν πάθος για τα brands! Οι Ambassadors θα μπορούν να διαμορφώνουν τις τάσεις, καθώς θα είναι από τους πρώτους που θα δοκιμάζουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες και θα λένε τη γνώμη τους για αυτά. Συχνά θα μπορούν να δοκιμάζουν προϊόντα και υπηρεσίες πριν καν βγουν στην αγορά (και σε πολλές περιπτώσεις θα τα παίρνουν δωρεάν).

Η κοινότητα επιτρέπει στα μέλη της να κάνουν πραγματικό διάλογο με τα αγαπημένα τους brands. Το ambassadors.com τους δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστούν πάνω σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: προϊόντα ομορφιάς, αυτοκίνητα, ξενοδοχεία, βιντεοπαιχνίδια, μόδα, μουσική, σοκολάτες, ροφήματα, τρόφιμα, ποτά, απορρυπαντικά, κινητά τηλέφωνα, internet, τηλεόραση και πολλά ακόμα. Η κοινότητα ξεκίνησε από την Πορτογαλία, όπου ήδη έχουν υλοποιηθεί πετυχημένες καμπάνιες με brands όπως: Ben & Jerry’s, Colgate, Samsung, Nintendo, Nestle, La Roche-Posay, Veet, και πολλά άλλα.

Η πλατφόρμα λειτουργεί με πολύ απλό τρόπο. Τα εγγεγραμμένα μέλη στο ambassadors.com μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε όσες καμπάνιες θέλουν -ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους- και να γίνουν πραγματικοί ambassadors. Αν τους αρέσουν τα προϊόντα που δοκιμάζουν, μπορούν να τα προτείνουν σε φίλους και γνωστούς.

Είναι πολύ απλό, χωρίς κόστος και πολύ διασκεδαστικό. Γίνετε μέλη τώρα στο www.wom-ambassadors.com/GREECE, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα email.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC