Υπάλληλος της Google ξέχασε το Nexus 4 σε μπαρ

Υπάλληλος της Google ξέχασε το Nexus 4 σε μπαρ
 
Δυο χρόνια μετά την «γκάφα» ενός υπαλλήλου της Apple να αφήσει ένα πρωτότυπο iPhone 4 σε ένα μπαρ, η ιστορία επαναλήφθηκε πριν από ένα μήνα, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές την Google και το επερχόμενο Nexus 4. Ευτυχώς για την Google όμως η συσκευή επέστρεψε σύντομα στα χέρια της.

Όπως αναφέρει το Wired, ο Jamin Barton, ένας μπάρμαν στο Σαν Φρανσίσκο βρήκε το τηλέφωνο πριν από περίπου ένα μήνα ενώ καθάριζε το μαγαζί του. Αρχικά δεν έδωσε μεγάλη σημασία αφού έχει συνηθίσει να βρίσκει χαμένα τηλέφωνα, άρχισε να ανησυχεί όμως όταν την επόμενη ημέρα δεν εμφανίστηκε κανένας να το αναζητήσει.

Η συσκευή ήταν κλειδωμένη και χωρίς κάρτα SIM, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να την ανοίξει μήπως και βρει κανένα στοιχείο για τον κάτοχο της. Είχε μόνο ένα αυτοκόλλητο με τις λέξεις «not for sale» και το λογότυπο της Google στο πίσω μέρος της.

Ο Barton αποφάσισε να το δείξει σε έναν τακτικό του πελάτη, τον Dave, ο οποίος παρακολουθεί τις εξελίξεις στην τεχνολογία και το αναγνώρισε ως το Nexus 4, μια από τις επερχόμενες συσκευές της Google. «Ο Dave φρίκαρε» είπε ο Barton στο Wired. «Μου είπε πως η Google μόλις έχασε ένα τηλέφωνο».

Αντί να το κρατήσει ή να το πουλήσει, ο Dave αποφάσισε να το επιστρέψει και επικοινώνησε αμέσως με την εταιρεία προκειμένου να την ενημερώσει για την απώλεια της.

Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και με το iPhone 4, το 2010, όταν μηχανικός της Apple το έχασε σε ένα μπαρ. Τότε όμως το τηλέφωνο βρέθηκε στα χέρια του Brian Hogan, ο οποίος το πούλησε στο gizmodo με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί για κλοπή και να καταδικαστεί σε ένα χρόνο επιτήρηση και 40 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC