«Ξεπούλησε» μέσα σε 20 λεπτά η λευκή έκδοση του iPad Mini

«Ξεπούλησε» μέσα σε 20 λεπτά η λευκή έκδοση του iPad Mini
 
Μόλις λίγα λεπτά αφού ξεκίνησε η διάθεση του για προ-παραγγελία από το Apple Store, το λευκό iPad Mini ήδη εξαντλήθηκε στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, γεγονός που πέρα από την αυξημένη ζήτηση μπορεί να οφείλεται σε μικρό απόθεμα της εταιρείας για την συγκεκριμένη έκδοση.

Ενώ το κατάστημα αναφέρει πως το μαύρο iPad Mini θα παραδοθεί στους αγοραστές στις 2 Νοεμβρίου, οι τρεις λευκές εκδόσεις του έχουν διαθεσιμότητα δυο εβδομάδων, αναμένεται δηλαδή να αποσταλούν από το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Δεν είναι γνωστό ακόμα το αν αυτό οφείλεται στην υψηλή ζήτηση της λευκής έκδοσης, ή στα χαμηλά αποθέματα της εταιρείας. Η αλήθεια είναι πως η γραμμή παραγωγής του Mini αντιμετώπισε αρκετά σημαντικά προβλήματα, τα οποία καθυστέρησαν ακόμα και την παρουσίαση του, οπότε θεωρείται αρκετά πιθανό η Apple να μην διαθέτει επαρκές απόθεμα στο Apple Store.

Το MacRumors αναφέρει πάντως πως σε αρκετές χώρες εκτός των ΗΠΑ η διαθεσιμότητα της λευκής έκδοσης ήταν εξαρχής στις δυο εβδομάδες, κάτι που επιβεβαιώνει την συγκεκριμένη υπόθεση.

Για όσους πρόλαβαν, οι παραγγελίες θα αποσταλούν στις 2 Νοεμβρίου, την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής στα καταστήματα των Ηνωμένων Πολιτειών. Το iPad Mini θα πωλείται στην τιμή των 329, 429 και 529 δολαρίων για τις εκδόσεις στα 16GB, 32GB και 64GB αντίστοιχα ενώ η έκδοση με συνδεσιμότητα 4G/LTE θα κυκλοφορήσει στα μέσα Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες και στα τέλη του επόμενου μήνα στις υπόλοιπες χώρες.

Δυστυχώς δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του στην Ελλάδα.

https://i1.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_1145.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC