40 εκ. αντίτυπα οι πωλήσεις των Windows 8 τον πρώτο μήνα

40 εκ. αντίτυπα οι πωλήσεις των Windows 8 τον πρώτο μήνα

Τα Windows 8 είναι γνωστό πως αποτελούν μεγάλο στοίχημα για τη Microsoft και όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα των πωλήσεών τους, κάποιοι για να… πανηγυρίσουν και κάποιοι άλλοι για να κατηγορήσουν!

 

 

Το πρώτο τριήμερο της κυκλοφορίας τους η εταιρεία είχε ανακοινώσει πωλήσεις 4 εκατομμυρίων αντιτύπων, αλλά σε αυτό τον αριθμό περιλαμβάνονταν και αυτά που αγοράστηκαν από κατασκευαστές υπολογιστών, οπότε δεν υπήρχε ξεκάθαρη εικόνα για την ανταπόκριση των τελικών χρηστών.

 

Η Microsoft όμως ανακοίνωσε επίσημα πως οι πωλήσεις του πρώτου μήνα έφτασαν τα 40 εκατομμύρια αντίτυπα και μάλιστα είναι υψηλότερο νούμερο από αυτό που είχαν επιτύχει τα Windows 7 – τα οποία τον Ιούνιο ξεπέρασαν τα 600 εκατομμύρια πωλήσεις.

 

Μάλλον καλή αρχή για την εταιρεία που βεβαίως χρειάζεται και ανάλογη συνέχεια.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC