Ανακοινώθηκαν οι τιμές του Surface Pro

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του Surface Pro
 
Μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε σχεδόν τίποτε για την Pro έκδοση του Microsoft Surface πέρα από το ότι θα διαθέτει ισχυρότερα τεχνικά χαρακτηριστικά και θα κυκλοφορήσει με τιμή αρκετά υψηλότερη από τις υπόλοιπες εκδόσεις.

Σήμερα όμως το γερμανικό κατάστημα Notebook.de δημοσίευσε τις πρώτες ευρωπαϊκές τιμές αλλά και την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτει το Microsoft Surface Pro στα 809 ευρώ για την έκδοση στα 64GB και στα 909 ευρώ για την έκδοση στα 128GB.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1132.jpeg?w=1110

Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους, ενώ η διαθεσιμότητα του είναι στις τρεις με τέσσερις εβδομάδες, στις αρχές Δεκεμβρίου δηλαδή, αρκετά νωρίτερα από τις αρχές του 2013 που υποστήριζαν οι πρώτες φήμες.

Η κύρια διαφορά της έκδοσης Pro από τις υπόλοιπες εκδόσεις του Surface είναι η χρήση της πλήρης έκδοσης των Windows 8, επιτρέποντας έτσι την εγκατάσταση εφαρμογών εκτός του Windows Store, ακόμα και όσων δεν είναι σχεδιασμένες αποκλειστικά για τα Windows 8.

Επίσης χρησιμοποιεί οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης, μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας και διαθέτει διπλάσια μνήμη RAM στα 4GB και διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο (64GB ή 128GB).

Χρησιμοποιεί επεξεργαστή Intel Core i5 και διαθέτει πενάκι για τον ευκολότερο χειρισμό της touch οθόνης, ιδιαίτερα για όσα προγράμματα δεν έχουν σχεδιαστεί για αυτήν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC