Ανανεώθηκε το Apple Store στην έκδοση 2.4

Ανανεώθηκε το Apple Store στην έκδοση 2.4
 
Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα μια ενημέρωση του App Store, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την πλήρη ενσωμάτωση του Siri και την δυνατότητα αποστολής «Gift cards» μέσω της εφαρμογής Passbook.

Η ενσωμάτωση του Siri σας επιτρέπει να αναζητείτε εφαρμογές και προϊόντα της Apple χρησιμοποιώντας την φωνή σας, κάτι που βέβαια χρειάζεται και την ανάλογη προσπάθεια αφού η υπηρεσία δεν λειτουργεί στην Ελληνική γλώσσα. Αν ρωτήσετε για παράδειγμα το Siri «πόσο κοστίζει ο Mac Mini;» αυτομάτως θα εμφανιστεί η σελίδα του προϊόντος με λεπτομέρειες και τιμές.

Τα Gift cards, κάρτες δώρων δηλαδή, αποτελεί μια από τις προσπάθειες της Apple να δημιουργήσει ένα ψηφιακό πορτοφόλι με το Passbook. Η νέα αυτή δυνατότητα σας επιτρέπει να αγοράσετε κάρτες του App Store για την αγορά εφαρμογών και προϊόντων από το App Store αλλά και από φυσικά καταστήματα της εταιρείας, τις οποίες μπορείτε να στείλετε σε φίλους ή συγγενείς σας μέσω του Passbook.

Προς το παρόν όμως η δυνατότητα αυτή δεν λειτουργεί, αφού όπως αναφέρει το The Next Web, οι χρήστες δεν λαμβάνουν στο e-mail τους τις κάρτες. Λογικά η υπηρεσία δεν έχει ακόμα ενεργοποιηθεί από την Apple, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

https://i2.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1117.png?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1219.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC