Αποκλειστικά στα Windows 8 η υποστήριξη DirectX 11.1;

Αποκλειστικά στα Windows 8 η υποστήριξη DirectX 11.1;

Η Microsoft επιβεβαίωσε τις φήμες που ακούγονταν ότι η υποστήριξη γραφικών DirectX 11.1 θα είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό των Windows 8 και πως για την ώρα δεν υπάρχουν πλάνα για τα Windows 7.

 

Η συγκεκριμένη πολιτική είναι διαφορετική από αυτή που είχε ακολουθηθεί με τα  Windows 7 και το DirectX 11, η υποστήριξη του οποίο ήταν στα βασικά χαρακτηριστικά του λειτουργικού, αλλά κατόπιν η υποστήριξη διευρύνθηκε και στα Vista.

 

Με δεδομένο ότι όλα τα νέα και πιο απαιτητικά games να γράφονται εκμεταλλευόμενα τα χαρακτηριστικά τής πιο πρόσφατης έκδοσης του DirectX, τίθεται θέμα ως προς την αντιμετώπιση των PC gamers.

 

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά τού DirectX 11.1 είναι η υποστήριξη στερεοσκοπικού 3D, κάτι που σημαίνει πως όλα τα παιχνίδια που θα είναι γραμμένα σε DΧ 11.1 θα έχουν εξορισμού υποστήριξη 3D με χρήση των κατάλληλων γυαλιών.

 

Μένει να δούμε εάν η Microsoft θα αλλάξει γνώμη.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC