Απώλειες για τη Microsoft από την αποχώρηση Sinofsky

Απώλειες για τη Microsoft από την αποχώρηση Sinofsky
 
Φαίνεται πως η είδηση της αποχώρησης του Steven Sinofsky από την Microsoft προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους επενδυτές.

Λίγο μετά την ανακοίνωση, η μετοχή της εταιρείας η τιμή της υποχώρησε έως και 4%, κάτω από τα 27 δολάρια, με αποτέλεσμα η Microsoft να χάσει συνολικά 10 δισεκατομμύρια δολάρια από το κεφάλαιό της.

Ο Sinofsky κατέθεσε την παραίτηση του το βράδυ της Δευτέρας, λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία των Windows 8. Στην επιστολή παραίτησης του είπε πως έφευγε για να «αναζητήσει νέες ευκαιρίες» για να αξιοποιήσει την εμπειρία του στην εταιρεία. Τη θέση του θα αναλάβουν η Julie Larson-Green και η Tami Reller.

Η αναχώρησή του πραγματοποιήθηκε λιγότερο από ένα μήνα από την εξίσου σημαντική αποχώρηση ενός εξίσου ισχυρού στελέχους της Apple, του Scott Forstall από την εταιρεία.

Τότε μαζί με τον Forstall είχε αποχωρήσει και ο επικεφαλής πωλήσεων, John Browett, γεγονός που προκάλεσε παρόμοια πτώση στην τιμή των μετοχών της Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC