Αρνητική αντίδραση των επενδυτών στην αποχώρηση Sinofsky

Αρνητική αντίδραση των επενδυτών στην αποχώρηση Sinofsky

Η είδηση ​​της αποχώρησης του πρόεδρου των Windows, Steven Sinofsky, από τη Microsoft, είχε παρενέργειες στη χρηματιστηριακή αγορά, η οποία… δεν είδε με καλό μάτι αυτή την εξέλιξη.

 

Οι μετοχές της εταιρείας υποχώρησαν έως και 4% στην αρχή τής χθεσινής συνεδρίασης, πέφτοντας κάτω από 27 δολάρια ανά μετοχή, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση της κεφαλαιοποίησης κατά 10 δισεκατομμύρια δολάρια.

 

Μετά την αρχική πτώση της, η τιμή τής μετοχής τής Microsoft είχε μια ελαφρά άνοδο, καταγράφοντας τελικά πτώση περίπου 3%.

 

Ο Sinofsky ήταν στην εταιρεία από το 1989, ανέλαβε τα ηνία του τμήματος των Windows το 2009 και θεωρούνταν από τους πιθανότερους υποψηφίους για τη διαδοχή τού Steve Ballmer.

 

 

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC