Αύριο οι πρώτες ενημερώσεις ασφαλείας των Windows 8 και Windows RT

Αύριο οι πρώτες ενημερώσεις ασφαλείας των Windows 8 και Windows RT

Αύριο είναι Microsoft “Patch Tuesday” και κατά την πάγια τακτική της, η εταιρεία όπως κάθε δεύτερη Τρίτη κάθε μήνα, θα εκδώσει ενημερώσεις ασφαλείας για τις διάφορες εκδόσεις των Windows, αλλά και για τα υπόλοιπα προϊόντα της.

 

 

Η αυριανή patch Tuesday όμως, είναι ξεχωριστή, γιατί για πρώτη φορά θα διανεμηθούν οι πρώτες ενημερώσεις ασφαλείας για τα ολοκαίνουρια Windows 8 και Windows RT. Οι ενημερώσεις για τα Windows 8, περιλαμβάνουν και τις δύο εκδόσεις, των 32 και 64 bit.

 

Οι κρίσιμες ενημερώσεις περιλαμβάνουν διορθώσεις για ένα σημαντικό κενό ασφαλείας, το οποίο μπορεί να επιτρέψει εκτέλεση κώδικα χωρίς την παρέμβαση του χρήστη. Ο κώδικας μπορεί να εκτελεστεί απλώς ανοίγοντας ένα email ή μία web σελίδα.

 

Επίσης, στο πακέτο περιλαμβάνονται διάφορες διορθώσεις και για τα Windows XP, Vista και 7, όπως επίσης και για διάφορες εκδόσεις των Windows Server, του Internet Explorer, του Office, καθώς και του Microsoft .NET Framework.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC