Εκσυγχρονίζονται οι τηλεφωνικοί θάλαμοι της Νέας Υόρκης

Εκσυγχρονίζονται οι τηλεφωνικοί θάλαμοι της Νέας Υόρκης
 
Τηλεφωνικοί θάλαμοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αποκαλύφθηκαν σήμερα στη Νέα Υόρκη. Τα καινούρια δημόσια τηλέφωνα διαθέτουν «έξυπνες» οθόνες αφής, ενώ παρέχουν διάφορες πληροφορίες προς τους χρήστες, όπως για παράδειγμα για δρόμους και ενημέρωση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Είναι τοποθετημένοι στα σημεία όπου μέχρι σήμερα υπήρχαν οι παραδοσιακοί θάλαμοι, ενώ αναμένεται να εγκατασταθούν περίπου 250 τέτοιες συσκευές στην πόλη. Μέσα σε δύο μήνες θα έχουν εγκατασταθεί όλες οι συσκευές σύμφωνα με την City 24/7 που έχει αναλάβει το έργο σε συνεργασία με τη Cisco.

Πάντως τα καινούρια τηλέφωνα δεν αποφέρουν κέρδη μέσω των κερμάτων που έριχνε κανείς για να τηλεφωνήσει αλλά μέσω των διαφημίσεων. Ακόμη, μέσω των εκσυγχρονισμένων αυτών συσκευών παρέχονται κουπόνια εκπτώσεων από καταστήματα που βρίσκονται κοντά στο θάλαμο.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ο περαστικός που θα θελήσει να μάθει πώς να φτάσει στον κοντινότερο σταθμό του μετρό, θα μπορεί να πατήσει και στο κουμπί που εμφανίζεται στην οθόνη «Προσφορές», όπου θα βρει κουπόνια για τα κοντινά καταστήματα και εστιατόρια. Τις πληροφορίες και τον κωδικό κάθε κουπονιού θα μπορεί να αποθηκεύσει στο κινητό του τηλέφωνο.

https://i2.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_108.png?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_11100.png?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC