Εμπειρία τεχνολογίας 4G

Εμπειρία τεχνολογίας 4G
 
Τη μοναδική Cosmote 4G εμπειρία έζησαν οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Χάρης Μαυρίας. Οι δημοφιλείς παίκτες, ενημερώθηκαν για τις εντυπωσιακές δυνατότητες που προσφέρει το νέο δίκτυο και είδαν στην πράξη τι σημαίνει εμπειρία ταχυτήτων 4G μέσα από ειδική διαδραστική κατασκευή που είχε τοποθετηθεί στο The Mall Athens, αλλά και χρησιμοποιώντας προηγμένες multimedia εφαρμογές σε laptops με 4G USB sticks.

Η Cosmote είναι η πρώτη στην Ελλάδα που προχώρησε στην εμπορική διάθεση κινητού ευρυζωνικού δικτύου 4G τεχνολογίας LTE (Long Term Evolution) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το νέο δίκτυο 4ης γενιάς βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία των πελατών, παρέχοντας πολλαπλάσιες ταχύτητες πλοήγησης στο διαδίκτυο, χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών όπως HD Streaming και HD Video-Conferencing, αλλά και αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων. Οι ταχύτητες είναι τέτοιες, που κατά μέσο όρο, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν μια ταινία HD μόλις σε 2-3 λεπτά.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1057.jpeg?w=1110

Το νέο δίκτυο Cosmote 4G διατίθεται για αποστολή και λήψη δεδομένων τόσο σε συνδρομητές συμβολαίου, όσο και καρτοκινητής, μέσω συσκευών 4G, με τα οικονομικά προγράμματα Cosmote Internet On The Go και με πακέτα Cosmote Internet On The Go με κάρτα. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T99/section/4G_network.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC