Γνωρίστε το Rechner Calculator

Γνωρίστε το Rechner Calculator
 
Γιατί να κατεβάσετε εφαρμογή «κομπιουτεράκι»; Γιατί είναι απίστευτη…

Κάθε smartphone στις μέρες μας, ό,τι δυνατότητες κι αν έχει, διαθέτει πάντα κάποιο κομπιουτεράκι.

Είναι η απλούστερη δουλειά που ένα smartphone μπορεί να κάνει! Αν θέλετε ωστόσο κάτι περισσότερο από το κομπιουτεράκι σας, υπάρχει κάτι μοναδικό.

Πώς θα σας φαινόταν ένας υπολογιστής που δεν θα δούλευε πατώντας πλήκτρα, αλλά κάνοντας χειρονομίες; Αλληλεπίδραση σε άλλο επίπεδο!

Για παράδειγμα, πληκτρολογείτε μια τιμή στο number pad, σέρνετε το δάχτυλό σας αριστερά για την πράξη της αφαίρεσης, πληκτρολογείτε άλλο ένα νούμερο, ξανασέρνετε το δάχτυλό σας στην οθόνη κι έχετε έτοιμο το αποτέλεσμα! Πολύ πιο γρήγορο, πολύ πιο διασκεδαστικό.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1174.jpeg?w=1110

Φιγουρατζίδικο, θα μας πείτε. Εννοείται! Τόσο φιγουρατζίδικο μάλιστα που το όνομά του είναι περιττό: «Rechner» στα γερμανικά θα πει κομπιουτεράκι.

Τι να κάνουμε όμως που είναι εφαρμογή έξυπνη, διαδραστική και χρηστική (μόλις μάθετε να την κουμαντάρετε).

Και για 1 δολάριο θα άξιζε να τη δοκιμάσει κανείς. Rechner Calculator λοιπόν και οι μαθηματικές πράξεις γίνονται υπέροχες…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC