Η Apple ήδη ετοιμάζει το iPhone 5S

Η Apple ήδη ετοιμάζει το iPhone 5S
 
Μπορεί το iPhone 5 να μην έχει κλείσει ακόμα δυο μήνες κυκλοφορίας, η Apple όμως ήδη ετοιμάζεται για την παραγωγή της επόμενης γενιάς του Smartphone, το iPhone 5S. Η αποκάλυψη έγινε από δημοσίευμα μιας κινεζικής επιχειρηματικής εφημερίδας το οποίο ανακάλυψε ο Steve Shen του Digitimes.

Το δημοσίευμα δεν αναφέρει τίποτε για την νέα συσκευή, μόνο πως η δοκιμαστική παραγωγή θα είναι αρκετά μικρή, περίπου 50.000 με 100.000 μονάδες. Αναφέρει μάλιστα πως η Apple θέλει να επισπεύσει την διαδικασία πιστοποίησης των εξαρτημάτων και των υλικών του λόγω των προβλημάτων παραγωγής που αντιμετώπισε με το iPhone 5. Όλα δείχνουν πως η εταιρεία θα ξεκινήσει την μαζική παραγωγή του iPhone 5S μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους, με την κυκλοφορία του να τοποθετείται κάπου στην άνοιξη.

Με τα όσα αρνητικά σχόλια ακούστηκαν για την απόσυρση του iPad 3 μόλις επτά μήνες μετά την κυκλοφορία του, η απόφαση της Apple να κυκλοφορήσει νέο iPhone (αλλά και νέο iPad Mini σύμφωνα με άλλες φήμες) πάλι στο εξάμηνο κρίνεται τουλάχιστον άστοχη και σίγουρα δεν θα ικανοποιήσει τους καταναλωτές της, εάν βέβαια ισχύουν οι φήμες.

Πάντως η Apple συνήθιζε να κυκλοφορεί νέες συσκευές την άνοιξη και μόνο τα τελευταία δυο χρόνια μετατόπισε την ημερομηνία παρουσίασης και κυκλοφορίας νέων συσκευών στο φθινόπωρο. Είναι πολύ πιθανό με το iPhone 5S να θέλει να επιστρέψει στις αρχές του καλοκαιριού, ίσως πιστεύοντας πως έτσι θα βελτιώσει τις πωλήσεις της. Και πάλι όμως, οι αντιδράσεις των καταναλωτών θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες.

Με βάση παλαιότερες φήμες, μέσα στο πρώτο τρίμηνο μετά την κυκλοφορία του iPhone 5S η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει και ένα νέο iPad. Πρόκειται για το ανανεωμένο iPad Mini, με ισχυρότερο επεξεργαστή, οθόνη Retina και αισθητά υψηλότερη τιμή από τον προκάτοχο του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC