Η Google προγραμμάτισε τη διόρθωση bug του… 2010 στο Android

Η Google προγραμμάτισε τη διόρθωση bug του… 2010 στο Android

Μερικά bugs μπορεί να πάρουν λίγο καιρό για να διορθωθούν, όταν η επίλυσή τους είναι σύνθετη και κάποιες φορές, είναι ακόμη και θεμιτό να μην δημοσιοποιείται η ύπαρξή τους, όταν υπάρχουν λόγοι ασφαλείας.

 

Ένα bug στο Android όμως, έχει γίνει ήδη… 2,5 χρονών και η Google δεσμεύτηκε να το διορθώσει στην “επόμενη σημαντική έκδοση” Android, μετά την 4.2.

 

Πρόκειται για ένα bug που αφορά στα δίκτυα WiFi, όπου σε κάποιες περιπτώσεις, δε μπορεί να γίνει resolve το hostname του δικτύου από το λειτουργικό, το οποίο καταγράφηκε πρώτη φορά στις 29 Απριλίου του 2010.

 

Έκτοτε, από την έκδοση 2.1 του Android μέχρι και την 4.2 που κυκλοφορεί, δεν μπόρεσε να επιλυθεί εξαιτίας μειωμένων πόρων και διαφορετικών προτεραιοτήτων, σύμφωνα με τη Google.

 

 

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC