Η HTC ανακοίνωσε τα σχέδια της για την αναβάθμιση συσκευών

Η HTC ανακοίνωσε τα σχέδια της για την αναβάθμιση συσκευών
 
Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η HTC έκανε γνωστό ότι αρκετές συσκευές που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2012 θα αναβαθμιστούν στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού Android.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε πως δυο ακόμα συσκευές, οι One S και One X θα αναβαθμιστούν στο Jelly Bean ενώ ταυτόχρονα είπε πως εξετάζει την μελλοντική αναβάθμιση πολλών συσκευών του 2012. Ωστόσο, δυο σχετικά πρόσφατες συσκευές θα παραμείνουν στο Ice Cream Sandwitch, αφού η χαμηλή ποσότητα μνήμης, στα 512 MB αποτελεί εμπόδιο για την σωστή λειτουργία του Jelly Bean και του HTC Sense.

Αυτό δεν σημαίνει πως οι παλαιότερες συσκευές δεν πρόκειται να αναβαθμιστούν. Η εταιρεία ανέφερε πως θα εξετάσει την πιθανότητα ενημέρωσης των συσκευών που κυκλοφόρησαν το 2011, αρκεί το λειτουργικό να υποστηρίζεται από τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Δεδομένου του κατώτατου ορίου των 512mb RAM όμως, πολλές συσκευές δεν πρόκειται να αναβαθμιστούν.

Ενδιαφέρον είναι πως η HTC σχεδιάζει να κυκλοφορήσει «ROM ανάπτυξης» για τους προγραμματιστές με βάση το Jelly Bean για τις συσκευές One X και One S, χωρίς όμως να αναφέρει αν αυτές θα βασίζονται στο «καθαρό» Android ή στο γραφικό περιβάλλον Sense UI.

Τέλος, η εταιρεία επιβεβαίωσε πως η αναβάθμιση στο Jelly Bean θα περιλαμβάνει την τελευταία έκδοση του γραφικού περιβάλλον της HTC Sense 4+, την ίδια έκδοση που χρησιμοποιεί και η νέα ευρωπαϊκή συσκευή της, το One X+.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC