Η πρώτη «κινηματογραφική» οθόνη υπολογιστή

Η πρώτη «κινηματογραφική» οθόνη υπολογιστή
 
Οι κινηματογραφικές ταινίες γυρίζονται πλέον σε αναλογία 21:9. Το λόγο προβολής αυτόν, υιοθέτησαν και ορισμένες τηλεοράσεις που απευθύνονται σε κινηματογραφόφιλο κοινό, αν και οι περισσότεροι δέκτες εξακολουθούν να έχουν αναλογία 16:9.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα οθόνες υπολογιστή με κινηματογραφική αναλογία δεν είχαν κάνει, μέχρι σήμερα, την εμφάνισή τους.

Η πρώτη τέτοια οθόνη, κατασκευάστηκε από την LG και είναι 29 ιντσών. Διαθέτει ανάλυση 2560×1080, ιδανική για χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.

«Οι κινηματογραφικές αναλογίες, ποικιλία χρωματικής παλέτας και η γενική ευχρηστία της υπερ-ευρείας οθόνης, υποδεικνύει μια αφοσίωση στην καινοτομία», σημειώνει η εταιρεία.

https://i2.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1135.jpeg?w=1110

Πέρα από την προφανή ιδανική χρήση για προβολή κινηματογραφικών ταινιών, το μέγεθος και η αναλογία της μπορεί να αξιοποιηθεί για το χωρισμό της επιφάνειας προβολής σε 4 διαφορετικές περιοχές.

Η κορεατική εταιρεία έχει εξοπλίσει την οθόνη EA93 με θύρες σύνδεσης με δύο εξωτερικές συσκευές (Dual Link-up). Ακόμη διαθέτει δύο HMDI, USB 3.0, Display Port, PC Audio In, και έξοδο ακουστικών.

Η συσκευή προβολής θα διατεθεί στην Κορέα μέσα στο μήνα, ενώ θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες και στην παγκόσμια αγορά.

fetcher_12.jpeg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC