Η Samsung εντείνει τον «πόλεμο» με την Apple

Η Samsung εντείνει τον «πόλεμο» με την Apple
 
Μπορεί πρόσφατες φήμες να θέλουν την Google και την Apple έτοιμες να συνάψουν συμφωνία όσον αφορά τις διαμάχες τους για τα βασικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, η Samsung όμως δεν προτίθεται να το βάλει κάτω, τροποποιώντας την αγωγή της εναντίον της αμερικάνικης εταιρείας.

Λίγο καιρό αφού κατάφερε να προσθέσει το iPhone 5 στην μήνυση της κατά της Apple, η Samsung προσπαθεί τώρα να συμπεριλάβει σε αυτή το νέο iPad τέταρτης γενιάς, το iPad Mini καθώς και το νέο iPod Touch.

Σε ανάλογη αίτηση που κατέθεσε αυτήν την εβδομάδα, η Samsung ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε για τα προϊόντα αυτά όταν κατέθεσε την πρώτη της αγωγή, και πως θα έπρεπε να συμπεριληφθούν σε αυτή αφού ο σχεδιασμός τους και το λογισμικό τους είναι παρόμοια με άλλα προϊόντα της Apple στα οποία επικεντρώνεται η αγωγή.

«Τα iPod Touch 5, iPad 4 και iPad Mini έχουν την ίδια λειτουργικότητα με τις εκδόσεις του iPod Touch και iPad που ήδη είναι μέρος αυτής της υπόθεσης» αναφέρει η αίτηση. «Συνεπώς, η παραβίαση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας από τα iPod Touch 5, iPad 4 και iPad Mini θα είναι ουσιαστικά η ίδια με τις άλλες συσκευές της Apple που ήδη κατηγορούνται σε αυτήν την υπόθεση».

Με άλλα λόγια, όπως εξηγεί το AllThingsD, εάν οι παλαιότερες συσκευές παραβιάζουν πατέντες της Samsung, τότε είναι πιθανό να ισχύει το ίδιο και με τις νεότερες.

Φαίνεται τελικά πως η νίκη της αμερικάνικης εταιρείας το καλοκαίρι, η οποία επιδίκασε στην Samsung το ποσό του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων δεν ήταν το τέλος αλλά απλά μια χαμένη μάχη της Samsung στον διαρκή «πόλεμο» μεταξύ των δυο εταιρειών.

Μένει να δούμε μόνο πως θα κινηθεί η Apple από εδώ και στο εξής, ενώ η δίκη αναμένεται να πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC