Ιστότοπος ενοικίασης φιλενάδας

Ιστότοπος ενοικίασης φιλενάδας
 
Στον αχανή κόσμο του ίντερνετ είναι γνωστό ότι μπορείς να βρεις τα πάντα! Ωστόσο, δεν παύουν να μας εκπλήσσουν ορισμένες νέες «υπηρεσίες» που κάνουν την εμφάνισή τους στον Ιστό.

Μια τέτοια νέα, διαδικτυακή υπηρεσία είναι το website GirlfriendHire.com. Η διεύθυνση περιγράφει στα αγγλικά αυτό ακριβώς που προσφέρει: την ενοικίαση μιας φιλενάδας!

Ο επισκέπτης που θα καταβάλει το αντίτιμο των 5 δολαρίων, θα προσλάβει μια κοπέλα που θα υποκριθεί διαδικτυακά ότι έχει σχέση μαζί του. Με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει αυτό; Μέσω της τεχνολογίας φυσικά και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης: μήνυμα στο κινητό, στο Facebook, email ακόμη και τηλεφωνική κλήση.

Όσο για το περιεχόμενο των μηνυμάτων ή των κλήσεων, είναι ανάλογο με αυτό μιας πραγματικής συντρόφου. Βέβαια δεν πρόκειται για υπηρεσία «αποκλειστικά για ενήλικους», οπότε τα σεξουαλικού περιεχομένου μηνύματα αποκλείονται.

Κρίνοντας από τις αγγελίες, ο ιστότοπος στοχεύει σε νεαρούς που θέλουν να «δειχθούν» σε φίλους ή να κάνουν κάποια κοπέλα να ζηλέψει…

«Θα σου στείλω μήνυμα και θα κάνω το τηλέφωνό σου να “βουίζει” συνεχώς για 5 δολάρια», γράφει μια αγγελία. Στο κείμενο που συνοδεύεται από φωτογραφίες της «υποψήφιας ψεύτικης φιλενάδας» σημειώνεται «θα στέλνω μηνύματα για μία εβδομάδα για οτιδήποτε και θα σου φτιάξω την ημέρα. Αυτό θα κάνει τους φίλους σου να αναρωτιούνται ποιος σου στέλνει μηνύματα συνέχεια. Είμαι φιλική και μπορώ να κουβεντιάσω για πολλά θέματα».

Μια άλλη κοπέλα γράφει στην αγγελία της: «Θα υποκριθώ την ξένη φιλενάδα σου για 5 δολάρια. Πες μου τι χρειάζεσαι και μπορώ ακόμη και να αλλάξω την κατάσταση στο Facebook “σε σχέση” με εσένα».

https://i2.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1031.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1197.jpeg?w=1110

https://i1.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1251.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC