Κυκλοφόρησε αναβάθμιση για MacBook

Κυκλοφόρησε αναβάθμιση για MacBook
 
Διαθέσιμη για κατέβασμα έγινε αναβάθμιση της Apple για υπολογιστές MacBook. Το update απευθύνεται χρήστες συστημάτων MacBook Air και MacBook Pro που αγοράστηκαν από τον Ιούνιο του 2012.

Η αναβάθμιση έχει μέγεθος περίπου 127MB και περιλαμβάνει τη διόρθωση σφαλμάτων, ενώ βελτιώνει την απόδοση των γραφικών καθώς και την επικοινωνία με συσκευές USB.

Αν και η Apple δεν αποκάλυψε τα προβλήματα που η αναβάθμιση επιλύει, ορισμένοι χρήστες MacBook είχαν πρόσφατα αναφέρει σφάλματα που σχετίζονται με τις τεχνολογίες απεικόνισης.

Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμο μέσω της υπηρεσίας αναβάθμισης στο Apple Menu, καθώς και μέσω της ιστοσελίδας υποστήριξης της εταιρείας στη διεύθυνση support.apple.com/kb/DL1609.

Φυσικά, όσοι προχωρήσουν στην αναβάθμιση συνίσταται να έχουν πραγματοποιήσει πριν πλήρες back up των αρχείων τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC