Κυκλοφόρησε preview έκδοση του Internet Explorer 10

Κυκλοφόρησε preview έκδοση του Internet Explorer 10
 
Γνωρίζαμε εδώ και καιρό ότι η Microsoft είχε σκοπό να κυκλοφορήσει μια έκδοση του Internet Explorer 10 για Windows 7. Μάλιστα η ίδια είχε υποσχεθεί ότι η πρώτη έκδοση θα κυκλοφορούσε κάποια στιγμή μέσα στο μήνα.

Η Microsoft τήρησε την υπόσχεσή της και κυκλοφόρησε σήμερα μια preview έκδοση του browser, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν στην ιστοσελίδα της.

Η έκδοση για τα Windows 7 διατηρεί την ίδια εμφάνιση και αίσθηση με την έκδοση για Windows 8, προσφέροντας δυνατότητες όπως περιήγηση σε πλήρη οθόνη, υποστήριξη hardware acceleration και multi-touch, καθώς και το χαρακτηριστικό «Flip ahead», ένα έξυπνο σύστημα που μπορεί να προβλέψει τη σελίδα που θέλετε να επισκεφτείτε.

Μπορεί ο IE10 να είναι σχεδιασμένος για χρήση κυρίως σε οθόνες αφής, αυτό δεν σημαίνει όμως πως οι χρήστες συμβατικών οθονών δεν θα μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1151.jpeg?w=1110

Εάν διαθέτετε trackpad μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την πραγματοποίηση multitouch gestures αντί της οθόνης αφής, εάν βέβαια διαθέτετε τους αντίστοιχους drivers, ενώ στην χειρότερη περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανονικά το ποντίκι και το πληκτρολόγιο.

Η preview έκδοση του Internet Explorer 10 είναι διαθέσιμη δωρεάν στην ιστοσελίδα ie.microsoft.com/testdrive/Info/Downloads/Default.html.

https://i1.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1226.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC