Κυκλοφόρησε το Skype 3.0 για Android

Κυκλοφόρησε το Skype 3.0 για Android
 
Η νέα έκδοση Skype 3.0 είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play και όπως αναμενόταν μετά ανακοίνωση της Microsoft για την απόσυρση του Live Messenger, υποστηρίζει login με λογαριασμό Live Messenger.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία έχει ανανεώσει το περιβάλλον της εφαρμογής ώστε να υποστηρίζει πλήρως τα Android tablets όπως τα Galaxy Tab 2, Nexus 7 και το Transformer Prime της Asus.

Ίσως η σημαντικότερη αλλαγή της νέας έκδοσης είναι η υποστήριξη του audio codec «SILK» ο οποίος υπόσχεται πολύ καλύτερη ποιότητα στις φωνητικές κλήσεις, αφού έχει σχεδιαστεί να ξεχωρίζει και να βελτιώνει την ανθρώπινη φωνή, με αποτέλεσμα η ομιλία να γίνεται ακόμα πιο καθαρή.

Άλλωστε, ο SILK έχει σχεδιαστεί να προσαρμόζει την ποιότητα των κλήσεων ανάλογα με την ταχύτητα της σύνδεσης στο ίντερνετ.

https://i1.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1011.jpeg?w=1110

Παράλληλα με την έκδοση για Android, η Microsoft κυκλοφόρησε και ένα μικρό update για την έκδοση του Skype για Windows 8.

Πέρα από την επίλυση κάποιων bugs που είχαν παρατηρηθεί, η ανανέωση περιλαμβάνει αρκετά σημαντικές βελτιώσεις όπως καλύτερη ποιότητα στις βιντεοκλήσεις και δυνατότητα αναζήτησης επαφών και ομάδων.

Το Skype 3.0 είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Play Store ενώ οι χρήστες Windows 8 μπορούν να αναβαθμίσουν μέσω του Windows Store.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1185.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC