Μέτριο ξεκίνημα στις πωλήσεις για το Microsoft Surface

Μέτριο ξεκίνημα στις πωλήσεις για το Microsoft Surface
 
Σε συνέντευξη του στην γαλλική εφημερίδα Le Parisien, ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, Steve Ballmer, παραδέχτηκε πως οι πωλήσεις του νέου tablet της εταιρείας παρουσίασαν ένα «μέτριο ξεκίνημα» χωρίς όμως να αποκαλύψει αριθμούς.

Αυτό, σύμφωνα με τον Ballmer ευθύνεται στο γεγονός πως το Surface είναι διαθέσιμο για αγορά μόνο μέσω διαδικτύου και σε ορισμένα καταστήματα των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και με τις ελλείψεις που παρουσιάστηκαν λίγο μετά την κυκλοφορία του.

Αποκάλυψε ακόμα πως η Pro έκδοση της συσκευής θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο τρίμηνο ενώ σε ερώτηση σχετικά με τις ελλείψεις που παρουσιάζει το Surface στο εμπόριο είπε πως «είναι ένα καλό σημάδι», προσθέτοντας ότι η Microsoft «θα διορθώσει σύντομα το πρόβλημα». Όπως ανέφερε το CNET πάντως, η έκδοση RT της συσκευής εμφανιζόταν εξαντλημένη για πάνω από μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της.

Οι μετριες εκτιμήσεις για τις πρώτες πωλήσεις του Surface σίγουρα δεν είναι ενθαρρυντικές για την εταιρεία. Μάλιστα τον προηγούμενο μήνα η Microsoft είχε δηλώσει πως υπολογίζει να πουλήσει 3 έως 5 εκατομμύρια Surface μέχρι το τέλος του έτους.

Οι δηλώσεις του Ballmer, αν και δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον αριθμό των πωλήσεων μέχρι σήμερα, δείχνουν πως το νούμερο αυτό ίσως να είναι υπερβολικά αισιόδοξο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC