Μίλα άφοβα με όλα τα δίκτυα

Μίλα άφοβα με όλα τα δίκτυα
 
Ομιλία προς όλους, συνδρομητές WIND, Cosmote και Vodafone, απολαμβάνουν άφοβα τώρα μόνο οι κάτοχοι καρτοκινητής WIND F2G.

Τώρα όλοι οι υπάρχοντες και νέοι κάτοχοι WIND F2G, είναι ελεύθεροι και απολαμβάνουν πραγματικά, χωρίς κανένα φόβο, 300 λεπτά ομιλίας προς όλους, απλά και μόνο με μια κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας των 10 ευρώ ενώ τα 10 ευρώ μένουν στην κάρτα και μπορούν να αξιοποιηθούν συνδυάζοντας ένα από τα on line πακέτα ομιλίας, SMS ή ΜΒ που διατίθενται μέσα από το www.f2g.gr και προσφέρουν επιπλέον bonus.

Η προσφορά αυτή καθιστά το WIND F2G, το πρώτο καρτοκινητό στην Ελλάδα που προσφέρει στους κατόχους του 300’ λεπτά ομιλίας προς ΟΛΑ τα δίκτυα με τόσο χαμηλής αξίας κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας.

Το F2G της WIND μας τρομάζει ευχάριστα με τη νέα του προσφορά για μεγαλύτερη οικονομία. Το καινούργιο τηλεοπτικό σποτ της WIND κάνει το τεστ του απόλυτου φόβου και μας βγάζει κερδισμένους όλους. Η ιστορία εκτυλίσσεται μέσα στο στοιχειωμένο «Μαύρο Δάσος» με πρωταγωνιστές ό,τι μας τρομάζει περισσότερο. Πρόκειται για μια χιουμοριστική ταινία – παρωδία των κλασσικών θρίλερ που μας έχουν «στοιχειώσει» από παλιά και μας έχουν κάνει περισσότερο να γελάσουμε παρά να τρομάξουμε.

Σκοπός της WIND είναι να διασκεδάσει κάθε φόβο μας για τις χρεώσεις! Δηλαδή τον μεγαλύτερο φόβο που έχουμε όλοι και όλες σήμερα. Η καμπάνια που υποστηρίζεται από τηλεοπτικά spots καταχωρήσεις, ραδιόφωνο και internetθα είναι στον αέρα σε λίγες ώρες και έχει την υπογραφή της διαφημιστικής εταιρίας TheNewtonsLaboratory. Την παραγωγή των ταινιών ανέλαβε η BooProductions σε σκηνοθεσία του γάλλου σκηνοθέτη VincentLobelle. Μείνετε συντονισμένοι….

Για περισσότερες πληροφορίες, ενημέρωση υπολοίπου, μοναδικούς διαγωνισμούς και δώρα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.f2g.gr, να καλέσουν 1260 (0,24 ευρώ/κλήση) ή να κάνουν απλά ένα LIKE στο www.facebook.com/WINDF2G.

https://i2.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1052.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_11110.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1257.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1331.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC