Νέα χαρακτηριστικά δοκιμάζει το Facebook

Νέα χαρακτηριστικά δοκιμάζει το Facebook
 
Δεν σταματάει να εξελίσσεται το Facebook όπως δείχνουν τα πράγματα. Το τελευταίο διάστημα το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο φαίνεται πως δοκιμάζει δυο νέες δυνατότητες οι οποίες, όπως συμβαίνει συνήθως με κάθε αλλαγή, αναμένεται να προκαλέσουν εντελώς διαφορετικές αντιδράσεις από τους χρήστες.

Η πρώτη από αυτές, η οποία μάλλον θα βολέψει αρκετά όσους χρησιμοποιούν αρκετά το Facebook για συζητήσεις, καθώς σύντομα θα σας επιτρέπει να απαντάτε κατευθείαν σε όποιο post σας ενδιαφέρει, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε μακροσκελείς συζητήσεις.

Μέχρι τώρα, η απάντηση ενός χρήστη σε ένα από τα πρώτα μηνύματα τοποθετείται προς το παρόν στο κάτω μέρος της συζήτησης και μπερδεύει αρκετά τους συμμετέχοντες. Η πρώτη φωτογραφία του νέου αυτού χαρακτηριστικού δημοσιεύτηκε στο Twitter και δείχνει την επιλογή «reply» κάτω ακριβώς από το post που θέλετε να απαντήσετε.

«Δοκιμάζουμε ένα νέο τρόπο να προσθέτετε σχόλια σε ένα post στο Facebook» είπε η Meredith Chin στο Mashable. «Τώρα μπορείτε να απαντήσετε τόσο σε ένα συγκεκριμένο σχόλιο, όσο και στο αρχικό post».

https://i1.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1142.jpeg?w=1110

Ταυτόχρονα το κοινωνικό δίκτυο δοκιμάζει ένα νέο τρόπο ηχητικής ειδοποίησης, το οποίο εκπέμπει έναν ήχο όταν κάποιος γράφει στο Timeline σας, σάς στέλνει μήνυμα ή σας προσκαλεί σε κάποιο event.

Κρίνοντας όμως από τις πρώτες αντιδράσεις στην ύπαρξη ενός τέτοιου χαρακτηριστικού, μάλλον η πλειοψηφία των χρηστών δεν θα το βρει τόσο εύχρηστο, ιδίως όσοι διαθέτουν αρκετά δημοφιλή προφίλ.

Δεν είναι ακόμα γνωστό το πότε θα υλοποιηθούν οι αλλαγές αυτές στα προφίλ των χρηστών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC