Νέα συσκευή ετοιμάζει η Samsung

Νέα συσκευή ετοιμάζει η Samsung
 
Φαίνεται πως τελικά η Samsung έχει σκοπό να κυκλοφορήσει άλλη μια συσκευή μέχρι τις αρχές του 2013, επιβεβαιώνοντας τις πρώτες φήμες που είχαν κυκλοφορήσει από τον Αύγουστο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα SamMobile, η κορεάτικη εταιρεία σκοπεύει σύντομα να παρουσιάσει το Samsung Galaxy S II Plus, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε δυο χρώματα, λευκό και μπλε, και θα χρησιμοποιεί το λειτουργικό Android 4.1.2 Jelly Bean και το νέο γραφικό περιβάλλον TouchWiz με όνομα Nature UX.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν νέες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy S II Plus, αναμένεται όμως να είναι μια «entry-level» συσκευή με περίπου τα ίδια, ίσως ελαφρώς υποδεέστερα χαρακτηριστικά, από αυτά του Galaxy S II.

Παλαιότερες διαρροές της ιστοσελίδας ανέφεραν πως θα διαθέτει οθόνη 4.3 ιντσών ανάλυσης WVGA και τεχνολογίας sAMOLED+, μονοπύρηνο επεξεργαστή MSM7227A-1 Turbo στο 1GHz, χωρητικότητα 16GB ή 32GB και δυο κάμερες, μια κύρια 8 megapixel και μια δευτερεύουσα 2 megapixel για βιντεοκλήσεις.

Χαρακτηριστικό είναι πως σύμφωνα με τα στοιχεία του GSMarena, υπολογίζοντας συμβατικά τηλέφωνα, smartphones, tablets καθώς και τις παραλλαγές τους, η Samsung μόνο μέσα στο 2012 έχει κυκλοφορήσει πάνω από 70 συσκευές! Αν και το ιστορικό της στον τομέα αυτό είναι αρκετά καλό, θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε αν στο μέλλον θα μπορεί να τις υποστηρίξει, στο σύνολο τους, με αναβαθμίσεις και διορθώσεις.

Υπολογίζεται πως η εταιρεία σκοπεύει να παρουσιάσει το Galaxy S II Plus προς το τέλος του έτους, ίσως τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά υπολογίζεται πως θα βρίσκεται ανάμεσα στην τιμή του Galaxy S III Mini και του Galaxy Premier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC