Νέο Photoshop Touch app με υποστήριξη για 7ιντσα tablet

Νέο Photoshop Touch app με υποστήριξη για 7ιντσα tablet

H Adobe αναβάθμισε το Photoshop Touch app της για iOS και Android και πλέον διαθέτει στους χρήστες μία πιο ολοκληρωμένη και περισσότερο επαγγελματική εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφίας.

 

Για τους κατόχους iPad, τα νέα είναι ακόμη πιο… συναρπαστικά, αφού έχει προστεθεί και η υποστήριξη για 3 stylus (Pogo Connect, Jot Touch, JaJa Stylus), η χρήση των οποίων, φυσικά, διευκολύνει πολύ στην επεξεργασία εικόνας.

 

Η εφαρμογή είναι κατάλληλη για όλες τις συσκευές με οθόνη τουλάχιστον 7 ιντσών και ανάλυση 1024x600 pixel, ενώ στην περίπτωση του Android θα πρέπει να έχουν την έκδοση 3.1 ή νεότερη.

 

Το Photoshop Touch 1.4 έχει βελτιστοποιηθεί για τα tablets των 7 ιντσών, όπως το iPad mini και το Google Nexus 7, ενώ διαθέτει και μια σειρά από νέα εφέ, όπως και υποστήριξη για sharing στο Facebook το Twitter και άλλα κοινωνικά δίκτυα.

 

Διατίθεται στο Apple iTunes Store με $9,99 και στο Google Play store με €7,99.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC